AKBO Handelsmij B.V.  |  
Leigraafseweg 33H  |  6983 BR DOESBURG  |  Netherlands  |  Tel.:+31 (0)313 472 822  |  Fax:+31 (0)313 479 321  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Start

AKBO - Partner in Professionele Reiniging

Gebouw van AKBO

AKBO - Partner in Professionele Reiniging

AKBO, opgericht in 1992, is gespecialiseerd in lage druk reinigingspistolen en aanverwante artikelen voor de professionele markt. Onze producten zijn gemaakt voor intensief gebruik en veeleisende omstandigheden. Naast optimale prestaties voor elke toepassing staan gebruiksvriendelijkheid en robuuste kwaliteit centraal. Voor toonaangevende klanten in binnen- en buitenland zijn wij graag een vertrouwde en meedenkende partner.

Marktgericht
Ons specialisme is het ontwikkelen en leveren van reinigingspistolen, koppelingen, slangrekken, haspels en slangen voor sectoren zoals de voedingsmiddelenindustrie, de agrarische sector en de farmacie, maar ook de horeca en de automotive branche.
Wij streven altijd naar een optimale combinatie van effectiviteit, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en kosten. De producten van AKBO voldoen dan ook aan de industrienormen en zijn doorgaans direct uit voorraad leverbaar.

 

Partnerschap en distributie
AKBO levert uitsluitend aan wederverkoopkanalen. Onze kennis is gebaseerd op partnerschap met OEM-ers, aanbieders van totaalsystemen en groothandels die dicht bij eindgebruikers staan. Dat maakt dat onze producten goed aansluiten op de praktijk van de werkvloer. Inmiddels staat AKBO al meer dan 25 jaar voor leverbetrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij zijn er trots op om bij te dragen aan het succes van onze klanten door de inzet van onze kennis en capaciteit.

Voortdurende innovatie
Door goed inzicht in de uitdagingen van onze klanten ontstaan er voortdurend aanpassingen en innovaties. Bijvoorbeeld het nieuwe Blue King™ reinigingspistool dat door de robuustheid, goede ergonomie en het lage waterverbruik goed ontvangen is.
Het doel is een goed reinigingsresultaat binnen de bestaande werkroutines. Als het teveel tijd kost, gaat dat ten koste van de productiviteit. Als het niet goed of onveilig gebeurt, levert dat risico op. En als producten niet bestendig zijn, zorgt dat voor extra kosten. De steeds wisselende omstandigheden en vereisten maken dat wij bij AKBO blijven innoveren.

Volledige ontzorging

AKBO biedt een uitgebreid assortiment van negen productgroepen. Daarnaast leveren wij ook samengestelde producten, waarbij onderdelen uit verschillende productgroepen zijn geassembleerd. Dat bespaart veel tijd en capaciteit voor de wederverkoper en waarborgt een goede kwaliteit. Wij staan voor ontzorging, expertise en betrokkenheid. Dat maakt AKBO tot een waardevolle partij voor vele bedrijven over de hele wereld.


AKBO - Partner in Professionele Reiniging

Bent u wederverkoper?

AKBO is al meer dan 20 jaar een succesvolle producent en leverancier van lage druk reinigingsapparatuur. We staan bekend vanwege de kwaliteit van onze producten en onze productkennis. Hiermee helpen we u in uw verkoop. AKBO exporteert naar vele landen. 

Voor u als wederverkoper is het goed te weten dat AKBO:

- niet rechtstreeks aan eindgebruikers verkoopt.
- veel productkennis heeft.
- een betrouwbare partner is. Met vele bedrijven werken we al meer dan 10 jaar samen.

- een grote voorraad heeft met een uitstekend logistiek netwerk. Hierdoor kunnen we snel leveren.
- vanuit klantgerichtheid denkt in oplossingen. Op verzoek produceren we private label en/of maken we klantspecifieke productaanpassingen.

Bent u geïnteresseerd? Download onze katalogus en/of stuur ons een email.

Bent u eindgebruiker?

Waarom kiezen voor AKBO?

AKBO verkoopt niet aan eindgebruikers maar toch kunt u onze topkwaliteit producten kopen. Al meer dan 20 jaar is AKBO een succesvolle producent en leverancier van lage druk reinigingsapparatuur. Onze producten voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen bij professioneel gebruik. Dankzij de samenwerking met onze wederverkopers kunt u onze producten over de hele wereld kopen. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze catalogus en/of stuur ons een email, wij verwijzen u graag door naar één van onze wederverkopers.


 

Introductie van de Twister-serie spuitkoppen

 
U bent wellicht bekend met onze grote spuitkop (referentie AKRSHHH1-WR), die we vorig jaar op de markt hebben gebracht. 
Omdat er interesse bleek te zijn in de markt voor soortgelijke spuitkoppen in kleinere maten, hebben we besloten om ook een ¾" versie (de TWISTER-L) en een ½" versie (de TWISTER-M) te introduceren.
Alle TWISTER-sproeiers zijn gemaakt van roestvrij staal 304 en slagvast POM. Ze zijn uiterst robuust en geschikt voor zwaar industrieel gebruik met de noodzaak voor een hoog debiet. De onderstaande link brengt u naar de datasheet met de technische gegevens van alle modellen.
Alle modellen van de Twister-serie zijn nu uit voorraad leverbaar. De prijzen zijn op aanvraag.
 
Klik hier voor de technische datasheet. 

Copyright AKBO © 2021

Disclaimer  |  Privacy declaration

Real Time Web Analytics