Productnieuws

Low-flow spuitkop

Deze spuitkop kenmerkt zich door een sproeipatroon en debiet die exact hetzelfde is als ons reguliere reinigingspistool (referentie AKMN001-B). Bij 2 bar is het debiet ongeveer 20 l/min en dat stijgt tot ongeveer 55 l/min bij 16 bar. Dat maakt het een ideale sproeier voor veel voorkomende schoonmaakklussen. Hij zal beschikbaar zijn in zowel messing als roestvrij staal.

De nozzle heeft een ½” BSPP buitendraadaansluiting en kan worden geopend en gesloten door het draaien van de kop. De sproeihoek kan eveneens nauwkeurig worden ingesteld door het draaien van de kop.

Klik hier voor de productpagina met de technische specificaties.

De spuitkop is verkrijgbaar vanaf 1 april 2019 en kan besteld worden onder productreferentie AKMSHHL1-BL voor de messing versie en AKRSHHL1-BL voor de roestvrijstalen versie. Ze kunnen eventueel ook besteld worden met een comfortabele extra grip, die ook in messing verkrijgbaar is.

Als u geïnteresseerd bent in dit product, neem dan contact met ons op voor de prijs. U kunt bij ons ook een monster krijgen met een speciale korting. Wij helpen u graag verder!

Geef een reactie