TEAM AKBO-15x10a
1

Marktgericht

Ons specialisme is het ontwikkelen en leveren van reinigingspistolen, koppelingen, slangrekken, haspels en slangen voor sectoren zoals de voedingsmiddelenindustrie, de agrarische sector en de farmacie, maar ook de horeca en de automotive branche.
Wij streven altijd naar een optimale combinatie van effectiviteit, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en kosten. De producten van AKBO voldoen dan ook aan de industrienormen en zijn doorgaans direct uit voorraad leverbaar.

3

Voortdurende innovatie

Door goed inzicht in de uitdagingen van onze klanten ontstaan er voortdurend aanpassingen en innovaties. Bijvoorbeeld het nieuwe Blue King™ reinigingspistool dat door de robuustheid, goede ergonomie en het lage waterverbruik goed ontvangen is. Het doel is een goed reinigingsresultaat binnen de bestaande werkroutines. Als het teveel tijd kost, gaat dat ten koste van de productiviteit. Als het niet goed of onveilig gebeurt, levert dat risico op. En als producten niet bestendig zijn, zorgt dat voor extra kosten. De steeds wisselende omstandigheden en vereisten maken dat wij bij AKBO blijven innoveren.

2

Partnerschap & Distributie

AKBO levert uitsluitend aan wederverkoopkanalen. Onze kennis is gebaseerd op partnerschap met OEM-ers, aanbieders van totaalsystemen en groothandels die dicht bij eindgebruikers staan. Dat maakt dat onze producten goed aansluiten op de praktijk van de werkvloer. Inmiddels staat AKBO al meer dan 25 jaar voor leverbetrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij zijn er trots op om bij te dragen aan het succes van onze klanten door de inzet van onze kennis en capaciteit.

4

Volledige ontzorging

AKBO biedt een uitgebreid assortiment van negen productgroepen. Daarnaast leveren wij ook samengestelde producten, waarbij onderdelen uit verschillende productgroepen zijn geassembleerd. Dat bespaart veel tijd en capaciteit voor de wederverkoper en waarborgt een goede kwaliteit. Wij staan voor ontzorging, expertise en betrokkenheid. Dat maakt AKBO tot een waardevolle partij voor vele bedrijven over de hele wereld.