Productnieuws

KING zonder beschermbeugel en RVS PRINCESS

Blue King zonder beschermbeugel

Eveneens anderhalf jaar geleden, hebben we het Blue King reinigingspistool op de markt geïntroduceerd. Ook dat pistool is in goede aarde gevallen en heeft in korte tijd een stevige plek op de markt veroverd. Met name het robuuste karakter, de goede ergonomie en het lagere waterverbruik zijn daarbij belangrijke kenmerken.Door goed naar onze klanten te luisteren, hebben we het product in de afgelopen periode verder ontwikkeld en vanaf nu is er een versie zonder beschermbeugel beschikbaar. Die is lichter en voordeliger dan de versie met beugel en zal daardoor een nog grotere doelgroep bereiken.

U zult kunnen kiezen uit een rubberen cover met “AKBO” logo, met “King” logo of (bij een minimum bestelaantal van 100 stuks) met eigen logo. Daarnaast hebben we enkele wijzigingen aan de handgreep en de bedieningshendel doorgevoerd, waardoor het pistool nog beter in de hand ligt en gemakkelijker te bedienen is.

Voor het productblad klikt u hier

Blue Princess in RVS 

Anderhalf jaar geleden hebben wij het Blue Princess reinigingspistool geïntroduceerd. Dat bleek een schot in de roos en in korte tijd heeft het pistool een grote populariteit bereikt.  Het kleine formaat, het geringe gewicht, het lagere waterverbruik en de uitstekende prestaties zijn daarbij belangrijk.

Tot op heden is het pistool alleen in messing te verkrijgen. De reacties uit de markt zijn echter zo positief, dat we hebben besloten om ook een roestvrijstalen versie van de Blue Princess te lanceren. Evenals onze andere RVS pistolen, zal deze zijn vervaardigd van roestvrijstaal 316 en zijn voorzien van VITON afdichtingen. De eerste exemplaren zijn vanaf nu verkrijgbaar. Net als bij de messing versie kunt u daarbij kiezen uit een rubberen cover met “AKBO” logo, met “Princess” logo of (bij een minimum bestelaantal van 200 stuks) met eigen logo.

De RVS versie van de Blue Princess zal voordelig zijn geprijsd om het toegankelijk te maken voor een grote gebruikersgroep.

Voor het productblad klikt u hier

Geef een reactie