AKBO Handelsmij B.V.  |  
Leigraafseweg 33H  |  6983 BR DOESBURG  |  Netherlands  |  Tel.:+31 (0)313 472 822  |  Fax:+31 (0)313 479 321  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Introductie van de Twister-serie spuitkoppen

 
U bent wellicht bekend met onze grote spuitkop (referentie AKRSHHH1-WR), die we vorig jaar op de markt hebben gebracht. 
Omdat er interesse bleek te zijn in de markt voor soortgelijke spuitkoppen in kleinere maten, hebben we besloten om ook een ¾" versie (de TWISTER-L) en een ½" versie (de TWISTER-M) te introduceren.
Alle TWISTER-sproeiers zijn gemaakt van roestvrij staal 304 en slagvast POM. Ze zijn uiterst robuust en geschikt voor zwaar industrieel gebruik met de noodzaak voor een hoog debiet. De onderstaande link brengt u naar de datasheet met de technische gegevens van alle modellen.
Alle modellen van de Twister-serie zijn nu uit voorraad leverbaar. De prijzen zijn op aanvraag.
 
Klik hier voor de technische datasheet. 

KING zonder beschermbeugel en RVS PRINCESS

Blue King zonder beschermbeugel

Eveneens anderhalf jaar geleden, hebben we het Blue King reinigingspistool op de markt geïntroduceerd. Ook dat pistool is in goede aarde gevallen en heeft in korte tijd een stevige plek op de markt veroverd. Met name het robuuste karakter, de goede ergonomie en het lagere waterverbruik zijn daarbij belangrijke kenmerken.
Door goed naar onze klanten te luisteren, hebben we het product in de afgelopen periode verder ontwikkeld en vanaf nu is er een versie zonder beschermbeugel beschikbaar. Die is lichter en voordeliger dan de versie met beugel en zal daardoor een nog grotere doelgroep bereiken. U zult kunnen kiezen uit een rubberen cover met “AKBO” logo, met “King” logo of (bij een minimum bestelaantal van 100 stuks) met eigen logo.
Daarnaast hebben we enkele wijzigingen aan de handgreep en de bedieningshendel doorgevoerd, waardoor het pistool nog beter in de hand ligt en gemakkelijker te bedienen is.
Voor het productblad klikt u hier

 

Blue Princess in RVS 

Anderhalf jaar geleden hebben wij het Blue Princess reinigingspistool geïntroduceerd. Dat bleek een schot in de roos en in korte tijd heeft het pistool een grote populariteit bereikt.  Het kleine formaat, het geringe gewicht, het lagere waterverbruik en de uitstekende prestaties zijn daarbij belangrijk.
Tot op heden is het pistool alleen in messing te verkrijgen. De reacties uit de markt zijn echter zo positief, dat we hebben besloten om ook een roestvrijstalen versie van de Blue Princess te lanceren. Evenals onze andere RVS pistolen, zal deze zijn vervaardigd van roestvrijstaal 316 en zijn voorzien van VITON afdichtingen. De eerste exemplaren zijn vanaf nu verkrijgbaar. Net als bij de messing versie kunt u daarbij kiezen uit een rubberen cover met “AKBO” logo, met “Princess” logo of (bij een minimum bestelaantal van 200 stuks) met eigen logo.
De RVS versie van de Blue Princess zal voordelig zijn geprijsd om het toegankelijk te maken voor een grote gebruikersgroep.

Voor het productblad klikt u hier

Nederman Slanghaspels

Onlangs hebben we ons assortiment Nederman slanghaspels in ons programma uitgebreid. We kunnen deze slanghaspels nu zeer concurrerend aanbieden. Nederman staat bekend om zijn hoogwaardige slanghaspels die vooral populair zijn in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

U kunt de productpagina's van deze Nederman slanghaspels hier vinden.

 

 

Low-flow spuitkop

Deze spuitkop kenmerkt zich door een sproeipatroon en debiet die exact hetzelfde is als ons reguliere reinigingspistool (referentie AKMN001-B). Bij 2 bar is het debiet ongeveer 20 l/min en dat stijgt tot ongeveer 55 l/min bij 16 bar. Dat maakt het een ideale sproeier voor veel voorkomende schoonmaakklussen. Hij zal beschikbaar zijn in zowel messing als roestvrij staal.

De nozzle heeft een ½" BSPP buitendraadaansluiting en kan worden geopend en gesloten door het draaien van de kop. De sproeihoek kan eveneens nauwkeurig worden ingesteld door het draaien van de kop.
Klik hier voor de productpagina met de technische specificaties.
De spuitkop is verkrijgbaar vanaf 1 april 2019 en kan besteld worden onder productreferentie AKMSHHL1-BL voor de messing versie en AKRSHHL1-BL voor de roestvrijstalen versie. Ze kunnen eventueel ook besteld worden met een comfortabele extra grip.
Als u geïnteresseerd bent in dit product, neem dan contact met ons op voor de prijs. U kunt bij ons ook een monster krijgen met een speciale korting. Wij helpen u graag verder!

Spuitkop met hoge capaciteit, ref. AKRSHHH1-WR

Deze spuitkop wordt gekenmerkt door een zeer hoog debiet en een sterke straal bij lage druk. Bij 2 bar is het debiet ongeveer 200 l/min en bij 7 bar stijgt het tot ongeveer 370 l/min. Dat maakt het een ideale sproeier voor het afspuiten van grote oppervlakken in een korte tijd.

De nozzle heeft een 1" BSPP buitendraadaansluiting met conische afdichting en kan worden geopend en gesloten door het draaien van de kop. De sproeihoek kan eveneens nauwkeurig worden ingesteld door de kop te draaien.
Klik hier voor de productpagina met de technische specificaties.
De spuitkop is verkrijgbaar vanaf 1 april 2019 en kan besteld worden onder productreferentie AKRSHHH1-WR. Indien u geïnteresseerd bent in dit product, neem dan contact met ons op voor de prijs. U kunt ook een monster verkrijgen met een speciale korting. Wij helpen u graag verder!

Introduction of two new sustainable cleaning guns

We proudly present to you two new cleaning guns which we have named the Blue King and the Blue Princess. These guns stand out for their ergonomics, reliability and water saving characteristics and are perfect for general cleaning purposes. 

Both cleaning guns are of the highest quality and offer much comfort to the user, have great cleaning power and save a lot of water with respect to common spray guns. The Blue King is our top brass spray gun which saves 16% of water, whereas the Blue Princess is an economic model which saves 26% of water.
Apart from saving water these spray guns offer some other nice features which are outlined in the product sheets which can be downloaded on the product page under "attachments":

 

Product page AKMNP11-B (KING)                            Product page BMTF001-B (PRINCESS) 

 

These new spray guns are now being launched by us on the market and they are readily available. Samples can be ordered against special discount. Do check them out!


 

Copyright AKBO © 2021

Disclaimer  |  Privacy declaration

Real Time Web Analytics